Friday, September 10th 2010, 2:31pm UTC+3
You are not logged in.

Hızla büyüyen forumumuza moderatör alımı yapılacaktır.. >>> Forum Takımında Görev Almak İstiyorsanız Tıklayın!..
/Forum Yönetimi
Location: aradığınız kişi şu an kırık bir sandalyenin üstünde konumumun okunmasını beklemekle meşgul :D :D
Occupation: metin kesim uzmanı
wcf.user.option.userOption55: Kilikya
arkadaslar video proğramı lazım nerden bulurum aceba
f9 la video başlar f9 la video biter öyle Gender: Bay
Occupation: Foruma Kaldığımız Yerden Devam :)
wcf.user.option.userOption55: Belirtilmemiş
peki kardeş bu kağıdı aldığımda tum statuler yanı hp dex str sp fılan sıfır oluyormu sonradan tekrar dağıtmak için
Merhaba
Oyunu Küçük pencerede açmak istiyorum ama, Tam ekran açılıyor. Nasıl düzeltebilirim. Teşekkürler
arkadaşlar çok acil çarımı 08eylül 14-25te başka bir epostaya aktardım aktarmadan yaklaşık 9saat sonra geri almak istedim alınmıyo bu link dogru deil diyor 1hafta aradan geçmesi lazım deilmiydi ne yapmam lazım bilgisi olan acil yanıtlarsa sevinirim![]()
arkadaslar video proğramı lazım nerden bulurum aceba

This post has been edited 1 times, last edit by "/Lethe\" (Yesterday, 12:54am)
config.exe den veya oyun clint inde olduğun anda oyun seçenekleri de sağ taraftan windows mode de. sol taraftan Resolution bölümünden ekran çözünürlüğünü seç. 32 bit için en düşük 800x600 dür. En yüksek 1280x1024. burayı değiştirerek istediğin boyutlara getirebilirsin.Oyun şeçeneklerinde Window mode diye bi yer var.Orada window mode ve fullscreen mode var.Sen Window mode'u işaretliyeceksinMerhaba
Oyunu Küçük pencerede açmak istiyorum ama, Tam ekran açılıyor. Nasıl düzeltebilirim. Teşekkürler![]()
Bunları yapacak kadar oyun bılgım war zahmet etmıssın tesekkur ederım windows mod işaretli iken yıne full ekren acıyor.
Elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışayım arkadaşım.Öncelikle herkeze selamlar,
Ufak fakat aklıma takılan sorularım olcak yanıtlarsanız çok memnun olurum..
1)Master dönüşüm okuma oranı %10 buna göre 100 kitapta kesin olarak P olması lazım ama şans olup 75-50 kitaptada açılabiliyor.Ama kesin olarak 100 kitapta açılıyor mu _?
2)Önceki karakterim ile lonca arsası aldım.Karakterim ban yedikten sonra arsa kaldı öyle bunu nasıl alabilirim _? Yani o arsa kaldı mı öyle nasııl olcak bilgilendirirseniz..
3)Dönüşürken tahta yada gümüş ok farkı var mıdır gümüş ok ile dönüştüğümüzde daha mı fazla vuruyoruz ?
4) '' Adam değilsin '' kelimesi hakaret olarak ceza almaya neden olur mu ? / Kanıt olmadan yang çektin iftira nedeni ile ban sebebi midir ?
Şimdiden sorularımı yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ederim..
5)

Dönüşüm sırasındaki kullandığın yayın ortalaması ve yaydaki ekli olan taşlar sana avantaj sağlayacaktır.Ok sana hiçbir fayda sağlamaz...Gender: Bay
Occupation: ÖgRenCi:)
wcf.user.option.userOption55: Kripton
$ıMaRıq UqaLaYıM !$TéİNcé LaFı qOyARıM aMa çOq HaSsaS & aLıNqANıM çÖzéMéSsİN ßéNi ßéN zOr oLaNLarDaNnIM