Friday, September 10th 2010, 2:40pm UTC+3
You are not logged in.

Hızla büyüyen forumumuza moderatör alımı yapılacaktır.. >>> Forum Takımında Görev Almak İstiyorsanız Tıklayın!..
/Forum Yönetimi
Arkadaşlar bir sorum olacaktı, şamanlar da zekalı itemler kutsama-kritik-yansıtma değerini arttırıyor, peki ortalama zararlı(beceri hasarlı) olan antik çan ve sonbahar yelpazesi de arttırıyor mu ?
Aydınlatırsanız memnun olurum, iyi oyunlar...
Occupation: ELEKTRİK ELEKTROİK TEKNİSYENİ
wcf.user.option.userOption55: Atlantis
cok tsk ederim iyi gecelerEvet, çoğunun kaynağı azrail sandığı.
Ama buz mağarasında da düşüyormuş, çok çok çok az bir miktar.Ve şu şamanlardan mı ne düşüyormuş, kesilemeyen slotlardan![]()
işlevselliğinde veya öle yapmasında bi sorun yok bug mu oluştu acaba die merak ettim e yani bi serverda kaç tane asker atlı erkek şaman bulabilirsinizki normal de olduğunu görebilelimBen de farkettim onu![]()
Kız şamanlar çanı sallıyor iki yana yada yelpazeyi iki yana fırlatıyor.Erkek şamanlar ise dediğin gibi ellerini yukarıya kaldırıp indiriyor.Ama arada işlevsellik konusunda sorun olmuyor benim bildiğim. Tek fark karakterlerimizin özel olmasıBoşver, sen farklı ol, daha hoş işte
![]()
ilk olarak her çara taktığın bonus kendisinedir sende şeytan bonusu olması başkasını etkilemez ikinci soruna gelince zeka iyileştime karakterindeki hız hariç tüm şaman skillerini yükseltir etkilerarkadaslar benim 2 sorum olcak 1.samana mesela %20 seytanlara karsı guclu kask taksam samanı kasarken kullandıgım car bundan faydalanabilirmi % 20 seytanlara guclu ozelliğinden ..... 2.sorum suan samanın sp si 90 olumcul saldırı degerini suanda artıracak baska bişe takabiliryim.warmı oyle birsey yani mesela zekalı itemler kutsamayı kritiği yukseltirmi
cewap yazan arkadaslara şimdiden tesekkurler
Chaya yanıt vermiş
Ayrıca zeka atıştaki ve kükremedeki ateş değişimini de bir miktar arttırıyor 
This post has been edited 2 times, last edit by "dota12" (Aug 18th 2010, 8:20pm)
benimki sadece meraktı ama kız savaşçılarınınkini de normal kılıç sallıyarak die hatırlıyorum ama emin değilim benim tek kafama takılan şey bu olayın ilk defa kendi çarımda görmem oldu bide oyunda şamanlarla ilgili oyunda sürüyle bug olunca insanın aklına geliyoİlk soruyu yanlış anlamışımChaya yanıt vermiş
![]()
İnt 90 olduysa karakterine zekalı itemler takarak ister bonus olarak isterse itemin kendi özelliği olsun kutsamanın yansıtmanın ejderha yardımının değerlerini arttırabilirsin.Zeka dışında sadece skilin seviyesi değişirse değişir değerler.Etki eden başka bir şey yokAyrıca zeka atıştaki ve kükremedeki ateş değişimini de bir miktar arttırıyor
![]()
Chaya onun bir bug olduğunu düşünmüyorum.Kız savaşçı karakterleri de kılıcı kaldırıp indiriyor aynı skili kullanırken.Sadece görsellik olarak fark var, bug yok. Tabi bu benim düşüncem![]()